PUBERS & JONG VOLWASSENEN

WAT DOET EEN TANDARTS?

Onze tandartsen kijken of je gebit gezond is. Als het nodig is vullen ze gaatjes en helpen je als je ergens pijn hebt. Behalve tandartsen hebben we ook preventie-assistenten. Zij maken je tanden helemaal schoon en geven tips hoe je het thuis schoon kunt houden. Ze leggen je bijvoorbeeld uit hoe je het beste kunt poetsen (het liefst 2x per dag!) en vertellen je over eten en drinken (niet te veel cola!).

 

 

WE WILLEN ALLES VAN JE WETEN

Nou ja, niet alles natuurlijk. We willen vooral graag weten hoe vaak en hoe je je tanden poetst en hoe vaak je snoept en frisdrank drinkt. Zo kunnen we jou het beste helpen om je gebit gezond te houden en gaatjes en andere vervelende klachten te voorkomen. En uiteraard mag je ons ook alles vragen.

MOET IK ECHT TWEE KEER PER DAG M’N TANDEN POETSEN?

We snappen best dat er leukere dingen zijn dan tandenpoetsen, dat vinden wij ook. Toch is het heel belangrijk. Door te poetsen haal je namelijk tandplak weg. Tandplak is een zacht kleverig laagje dat veel bacteriën bevat. Het vormt zich in de loop van de dag op tanden en kiezen en veroorzaakt gaatjes en ontstekingen aan het tandvlees. Wat je eet en drinkt heeft daar veel impact op, vooral suiker.

 

Wil je hier meer over weten?

 

Bekijk dan: Wat is goed voor je tanden?

Rijswijkseplein 56
2516 GX Den Haag
informatie@jeugdtandzorgwest.nl

BEZOEK

INFORMATIE

Tarieven

Klachten regeling

Privacy voorwaarden

Social

SMILE

Join Our Newsletter

© 2020 by John Doe & Ollimania