GOEDE DOELEN.jpg

goede doelen

MISSIE & KERNWAARDEN

 

Onze missie:

 

• Een gezond gebit voor alle kinderen en jongvolwassenen (tot 22 jaar), juist voor hen die nu nog niet naar de tandarts gaan.

 

Onze kernwaarden:

 

• Kindvriendelijk – We houden heel erg van kinderen en zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde. We kiezen zo veel mogelijk voor behandelingen die voor kinderen het minst belastend zijn. Ook weten we precies hoe we met kinderen om moeten gaan en zorgen dat een bezoek aan onze praktijk ontspannen en leuk is.

• Blijvend resultaat – We richten ons vooral op preventie: we verbeteren het mondgedrag van kinderen (en hun ouders en verzorgers) en leren hen hoe ze hun eigen gebit goed kunnen verzorgen om zo gaatjes en andere problemen te voorkomen.

 

• Hart voor de maatschappij – We maken mondzorg voor zoveel mogelijk kinderen beschikbaar, bijvoorbeeld door samen te werken met consultatiebureaus, scholen en gemeenten. Zo bereiken we kinderen die normaal niet naar de tandarts zouden gaan. Ook steunen we goede doelen die zich inzetten voor onze missie.

DDC Foundation

Samen met Dutch Dental Care sturen we twee keer per jaar een team van tandartsen en tandartsassistenten naar Kenia. Met voorlichting, instructie en behandeling dragen we bij aan de lokale mondzorg, met name voor kinderen.

TNO

Samen met TNO, Stichting Jeugdtandverzorging Suriname en het UMCG werken we mee aan de onderzoeken ‘Gewoon Gaaf’ en ‘Giga Gaaf’. Beide onderzoeken richten zich op het verbeteren van de mondzorg onder kinderen.

BOCAS SANAS

We ondersteunen Bocas Sanas. Zij bieden kinderen in de Dominicaanse Republiek toegang tot mondzorg. Dat doen ze met name via scholen waar ze bijvoorbeeld poetsles geven, controles uitvoeren en tandpasta en tandenborstels uitdelen.

DEN HAAG

Met GGD Haaglanden, het Centrum voor Jeugd en Gezin en de gemeente Den Haag ontwikkelen we initiatieven om kinderen te bereiken die niet naar de tandarts gaan.

BEZOEK

INFORMATIE

Social

Rijswijkseplein 56
2516 GX Den Haag
informatie@jeugdtandzorgwest.nl

SMILE

Join Our Newsletter

© 2020 by John Doe & Ollimania