top of page
KLACHTEN.jpg

KLACHTENREGELING

 

We vinden het belangrijk om u de best mogelijke mondzorg te bieden. Toch kan het gebeuren dat u ergens ontevreden over bent. We vinden het fijn als u ons dat laat weten, zodat wij onze zorg kunnen blijven verbeteren.
We proberen altijd alle klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen.

Wat te doen bij een klacht?

 

1. Maak het bespreekbaar

Bespreek uw klacht met ons. We proberen er dan samen met u uit te komen. Vertel ons wat we voor u kunnen doen om de situatie op te lossen. Bij onduidelijkheden of vragen over de behandeling kunt u het beste vooraf contact opnemen via de balie (bijvoorbeeld per telefoon of e-mail).

2. Dien een formele klacht in bij Stichting Jeugdtandzorg West

Mocht u na het bespreekbaar maken alsnog een formele klacht willen indienen, stuur dan een e-mail naar klachten@smile-west.com of per post: Rijswijkseplein 56, 2516 GX, Den Haag. Wij nemen dan contact met u op.

3.  Dien een klacht in bij een neutrale partij

U kunt uw klacht ook indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar Stichting Jeugd Tandzorg West bij is aangesloten. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris bemiddelt dan kosteloos voor u.

 

4. Richt u tot de Geschilleninstantie Mondzorg

Voor €75 kunt u een beroep doen op Geschilleninstantie Mondzorg. Een commissie van vijf deskundigen beoordeelt dan uw klacht.

 

Bij de verwerking van uw klacht nemen wij de geldende privacy wet- en regelgeving in acht.

bottom of page