top of page

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Stichting Jeugd Tandzorg West. We zijn dé kindertandarts in Den Haag en omstreken voor iedereen tot en met 21 jaar. Onze tandartsen vinden het ontzettend leuk om met kinderen te werken en weten precies hoe ze dat moeten doen. Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf het eerste moment dat ze tandjes krijgen. We maken ze spelenderwijs vertrouwd met de tandarts en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel. We hebben vijf vestigingen en een aparte orthodontie-afdeling die allemaal vrolijk en kleurrijk zijn aangekleed. Zo zorgen we dat een bezoek aan onze praktijk voor jou een feestje is.

Bij Stichting Jeugd Tandzorg West richten we ons vooral op preventie. Als het nodig is, vullen we natuurlijk gaatjes, maar liever stimuleren kinderen speels en laagdrempelig om elke dag goed voor jouw gebit te zorgen en zo gaatjes te voorkomen. Daar betrekken we ook nadrukkelijk jouw ouders/verzorgers bij. Onze preventie aanpak volgt Gewoon Gaaf, een wetenschappelijk onderbouwde methode om gaatjes bij kinderen te voorkomen.

We werken veel samen met andere organisaties om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen naar de tandarts gaan. Dat doen we samen met basisscholen, consultatiebureaus, GGD en gemeenten.

Ook bieden wij unieke services om een bezoek aan de tandarts makkelijk en laagdrempelig te maken. Zo doen we halfjaarlijkse controles op locatie bij aangesloten basisscholen. Zo halen onze begeleidsters kinderen voor een behandeling op van school en brengen ze na afloop terug. Natuurlijk houden we ouders/verzorgers altijd op de hoogte.

TV ROOM.jpg
bottom of page