WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Stichting Jeugdtandzorg West.

Wij zijn Stichting Jeugdtandzorg West. We zijn dé tandarts in Den Haag en omstreken voor kinderen en jongeren tot en met 22 jaar. Onze tandartsen vinden het ontzettend leuk om met kinderen te werken en weten precies hoe ze dat moeten doen. Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf het eerste moment dat ze tandjes krijgen. We maken ze spelenderwijs vertrouwd met de tandarts en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel. We hebben zes vestigingen en een aparte orthodontie-afdeling die allemaal vrolijk en kleurrijk zijn aangekleed. Zo zorgen we dat een bezoek aan onze praktijk een feestje is.

Bij Stichting Jeugdtandzorg West richten we ons vooral op preventie. Als het nodig is, vullen we natuurlijk gaatjes; maar liever stimuleren we kinderen speels en laagdrempelig om elke dag goed voor hun gebit te zorgen en zo gaatjes te voorkomen.

Daar betrekken we ook nadrukkelijk de ouders en verzorgers bij.

Onze preventie aanpak volgt Gewoon Gaaf, een wetenschappelijk onderbouwde methode om gaatjes bij kinderen te voorkomen.

 

We werken veel samen met andere organisaties om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen naar de tandarts gaan. Dat doen we bijvoorbeeld samen met basisscholen, consultatiebureaus en gemeenten.

 

Ook bieden we unieke services om een bezoek aan de tandarts makkelijk en laagdrempelig te maken.

Zo doen we halfjaarlijkse controles op locatie bij aangesloten scholen en halen we kinderen voor een behandeling op van school en brengen we ze na afloop terug. Natuurlijk houden we ouders en verzorgers altijd netjes op de hoogte.

BEZOEK

INFORMATIE

Social

Rijswijkseplein 56
2516 GX Den Haag
informatie@jeugdtandzorgwest.nl

SMILE

Join Our Newsletter

© 2020 by John Doe & Ollimania